ONLINE VÁLLALKOZOM

Komplett webes megjelenés kisvállalkozásoknak

WEBOLDAL KULCSRAKÉSZEN

Az Online Vállalkozom nem egy klasszikus webfejlesztő cég. Mikró- és kisvállalkozásokra specializálódva készítünk komplett internetes megjelenést, beleértve a weboldal elkészítését, online piacra lépési stratégia kialakítását, szabályzásnak való megfelelést, marketinget és tanácsadást. Egy olyan csomagot adunk ügyfeleinknek, amivel további teendőjük már nem lesz.

AMIT FONTOSNAK TARTUNK

Stratégiai szemlélet

Az online marketing stratégiára épül, melyhez kell az évek rutinja. Az Online Vállalkozom alapítójaként multinacionális cégeknél szerzett, több mint 10 éves tapasztalatomat osztom meg ügyfeleinkkel.

Kulcsrakész weboldal

Egy webfejlesztő céggel szemben, mi az azonnali használhatóságot tartjuk szem előtt. Így nem kell külön marketingest, ügyvédet, programozót keresned. Tőlünk egy logikailag tökéletesen működő honlapot kapsz.

Középpontban az eladás

Sokan elfelejtik, hogy egy weboldal azért van, hogy eladjon. Ennek rendeljük alá a designt és a funkciókat. Mi segítünk, hogy minél több vásárlónak tudd elmondani, hogy mennyire jó a terméked vagy szolgáltatásod.

A Google-lal is dolgoztunk

Az Erste Bank Zrt. és Google által szervezett Digitális Reggeliken állandó előadók voltunk 2017-ben. A roadshow-kon hazai vállalkozásokat tanítottunk az online piacra lépésre.

Kisvállalkozásokra építünk

És az automatizálásban hiszünk. Egy kisvállalkozás szinte halálra van ítélve, ha ideje nagy részét az adminisztráció veszi el. Online felkutatjuk a vevőidet, kiállítjuk nekik a számlát és beszedjük az ellenértékét.

Tanácsadás

Egy projekt megvalósításánál folyamatosan tanácsokkal látunk el, akár vállalkozásod megkezdésekor vagy modernizálásakor. Mi azért dolgozunk, hogy az ötleted a lehető legsikeresebb legyen.

KÉRJ EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT!

Németh Tamás online vállalkozás

Leendő partnereinknek nem csak egy modern, kompletten működő, a szabályzásoknak megfelelő, marketing automatizált weboldalt adunk, hanem multinacionális vállalati szemléletet, melyet egészen biztosan csak nagyon kevesen tudnak ajánlani a piacon jelenleg.

NÉMETH TAMÁS

Alapító, Online Vállalkozom

Értékeink

Határidők betartása

Nem vállalunk el olyat, amit ne tudnánk tartani.

Nyomon követés

Nem hagyunk magadra, ha szeretnéd folyamatosan tanácsokkal látunk el.

Kiváló ár-érték

Egy jól megtervezett oldal hosszútávon pénzt fog megtakarítani és termelni.

Profizmus

Egyedülállóan nagyvállalati értékrendet közvetítünk. 

AZ ELSŐ LÉPÉS A TIÉD!