GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Meddig tart egy Weboldal készítés?

Függ a honlap komplexitásától, oldalak számától. Általában 1-2 hónappal érdemes számolni.

Mikor történik a fizetés?

A munka elkezdésekor 50% előleget kérünk, a maradék összeg pedig az átadáskor esedékes.

Biztonságban van az ötletem Nálatok?

Természetesen. Mi online vállalkozások felépítésére szakosodtunk. A célunk, hogy az ötleted profi módon, a konkurenciádnál hatékonyabban tudd megvalósítani. Az ötleted megvalósítására nincs energiánk.

MI az első lépés online Vállalkozás esetén?

Ha már meg van a vállalkozásod neve, vedd meg a domained és foglald le a felhasználóneveket (pl. Facebook). A szerintünk legjobb szolgáltatóért fordulj hozzánk bizalommal.

Mi lesz az online stratégiám?

Természetesen ez iparág, konkurencia és költségkeret függő. Megtervezheted saját magad, vagy bízhatod csapatunkra is. Tapasztalatunknak köszönhetően segítünk elkerülni a kezdeti, igen költséges hibákat, elvesztett ügyfeleket. 

MiÉrt fizessek a szolgáltatásaitokért?

A weboldal készítés nagyon összetett folyamat, nem csak a programozásból áll. Logikailag meg kell felelnie a szabályzásoknak (pl. GDPR) és úgy kell megtervezni, hogy az el is adjon. Tőlünk nem csak egy honlapot kapsz, hanem évek tapasztalatát, így versenyelőnybe kerülsz.

Mi a teendő ha már van honlapom?

Ez esetben valószínűleg azért fordultál hozzánk, mert szeretnéd azt modernizálni. Ennek semmi akadálya, a fejlesztéseket a háttérben végezzük, így amíg nem készül el az új, modern, automatizált weboldalad addig ugyanúgy működik a már meglévő régi.

Milyen marketing eszközökből választhatok?

Mi az online marketingben hiszünk, mivel a célközönség pontosan azonosítható, lokalizálható, követhető. Egy jól automatizált weboldal a marketing rendszerekkel olyan, mint egy pénztermelő gépezet. Pontosan tudjuk mérni, hogy melyik hirdetésed mennyi bevételt generált.

Milyen garanciát adtok a honlapomra?

A weboldal elkészítése után 1 évig ingyenes hibaelhárítást végzünk. És utána sem fogunk apró módosításért pénzt kérni. Ezenfelül kapsz egy biztonsági mentést és teljes dokumentációt a rendszerekről, hogy ne legyél egyike azon rémtörténeteknek amikor felszívódott egy fejlesztő…

MiÉrt Válasszam az online vállalkozomat?

Mert tőlünk nem csak egy szuper honlapot kapsz, hanem egy komplett rendszert, amellyel semmi dolgod nem lesz már. Multinacionális szemlélet szerint működünk, kisvállalatokra koncentrálva. Tudtunkkal a piacon nincs másik, hozzánk hasonló cég.

MÁS KÉRDÉSED VAN? ÍRJ VAGY HÍVJ FEL BENNÜNKET!