EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

Egy komplett vállalkozás nem csak a weboldal elkészítéséből áll.

Webshop integrálása

Ha termékeket is értékesítesz a leginkább egyedi és fenntartásban legolcsóbb megoldás webshop motor hozzákapcsolása a már meglévő wordpress oldaladhoz. Kérd egyedi ajánlatunkat!

Szövegezés

Avagy tartalom marketing. Egy weboldal készítése során célunk, hogy elegánsan adj el és minél több látogatóból legyen valódi vásárló. A szövegezés az egyik legkreatívabb és legnagyobb tudást igénylő szolgáltatásunk.

PIACKUTATÁs

Vállaljuk különböző típusú piackutatások elvégzését. A modern, online adatgyűjtésben hiszünk, de akár a klasszikus kérdőívezést is választhatod. Ajánlatot csak részletes konzultáció után tudunk adni.

TANÁCSADÁS

Kérheted üzleti és marketing tanácsadásunkat is. Ahhoz, hogy ez minél hatékonyabban és gyorsabban működjön előre egyeztetjük az átbeszélendő területeket. Igényeid szerint tarthatjuk személyesen, skype-on, telefonon.

Szabályoknak való megfelelés

Ha adatokat is kezelsz online felületeden GDPR kompatibilis adatkezelési szabályzatra lesz szükséged. Ha online szerződéskötés is történik az oldaladon akkor kell, hogy legyen Általános Szerződési Feltételek a honlapodon.

HÍRlevelek készítése

A legolcsóbb és egyik leghatékonyabb módja a követőiddel való kommunikációnak a hírlevelezés. Viszont szigorú szabályai vannak! Ahhoz, hogy hatékonyan működjön, kell hogy legyen vagy építsünk egy releváns email listát.

ÜZLETI TERV KÉSZÍTÉSE

Egy weboldal készítése előtt igenis mindenkinek illik csinálni egy üzleti tervet. Nem muszáj a legprofibbnak lennie, a lényeg, hogy összegezd gondolataidat. Ha szeretnéd, hogy ez is profi legyen, akkor bízd ránk az elkészítését!

ÁTVILÁGÍTÓ Nap

Talán ez a legizgalmasabb ajánlatunk. Eltöltünk egy napot együtt, amikor a vállalkozásodra koncentrálva együtt megtervezzük, hogy mi az amit máshogy kellene csinálnod, ahhoz hogy egy modern, komplett vállalkozás legyél.

MIÉRT PONT VELÜNK DOLGOZZ?